Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Реклама: Все що потрібно знати про страхування в Україні

Сьогодні ми допоможемо Вам розібратися в усіх тонкощах автострахування в тому числі розглянемо популярні схеми ОСАГО, КАСКО та КАСКО+. Перше що потрібно знати звичайному автомобілісту це яка страхова компанія стане надійним партнером при страховому випадку та не відмовить у виплатах на ремонт транспортного засобу. Якщо ОСАГО є обов҆ язковим видом страхування то КАСКО навпаки є суто добровільним варіантом убезпечити себе від несподіваних збитків.

КАСКО виручить в будь якому випадку але не від збитків які завдані третім особам. Добровільне страхування розповсюджується лише на Ваш застрахований автомобіль. Відшкодування в термін до семи днів – це так званий пакет послуг КАСКО+, адже при звичайному КАСКО виплати по страховому випадку можуть розтягнутися до півроку. Серед найбільш пошириних страхових випадків є викрадення авто, аварія, стихійне лихо, умисне пошкодження машини невідомими особами. Також слід зауважити, що страхова компанія завжди виплатить Вам відшкодування, навіть якщо дорожньотранспортна пригода сталося через Вашу вину. Ае як і завжди є винятки з правил та недоліки: наприклад саме страхування може вартувати досить дорого, що є стримуючим фактором для людини яка роками не потрапляє в ДТП. Серед деякіх страхових компаній ічнують обмеження щодо віку автомобілів які можуть бути застроховані КАСКО.

Найбільш поширеним питанням автовласніків до страхових агентів є що таке франшиза? Простими словами це фіксована сумма яка не буде сплачена при настанні страхового випадку. Зазвичай це невелика сумма, але іноді вона збільшується для того щоб сама страховка стала більш вигідною. Вартість КАСКО розраховується індивідуально і залежить від дуже багатьох чинників. Серед найзначущих відмітимо наступні: місце реєстрації автомобіля, водійський стаж водія, стан транспортного засобу та попередня історія водія. Проблеми які можуть виникнути при страхуванні можна поділити на головні та другорядні. До головної належить банкрутство страхової компанії, а другорядні виникають здебільшого через неуважність власників автомобілів, які не розуміють нюансів страхування. Страхові компанії ретельно стежать за власноюрепутацією, адже саме вона приваблює 90% бажаючих купити страховий поліс КАСКО https://vuso.ua/uslugi/kasko.html.

В будьякому випадку автовласникі мають широкий вибір страхових компаній. Відгуки про роботу яких можна почитати на форумах та інших інтернет ресурсах. Ми все ж таки радимо Вам страхувати автомобілі, тоді всім участникам дорожнього руху буде набагато спокійніше. Діловим людям підійде повне КАСКО+ це так званий ексклюзивний пакет, який має переваги над звичайним КАСКО. Щодо розміру франшизи, то вона повинна бути меньше ніж ремонт капоту Вашого автомобіля, адже у випадку аварії виявиться що Ви самі повинні платити за ремонт…

20.05.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Реклама: Все що потрібно знати про страхування в Україні

Політика конфіденційності